tiistai 1. huhtikuuta 2014

Synttärilahjoja isoille ja pienille ystäville

Ystäväperheemme on onnistunut sijoittamaan kaikkien perheenjäsenien syntymäpäivät muutaman päivän sisään, joten sainkin viime viikkojen aikana ommella synttärilahjoja oikein urakalla. Tämä ystäväni on myös tärkein ompelutukeni, joten oli vaikea olla hiiskumatta ompeluksista ja oli kauheaa, kun en saanut hehkuttaa valmistuneita töitäni.

Pojalle tein lyhythihaisen paidan raidallisesta puuvillatrikoosta jokseenkin hypnoottisella applikoinnilla. Sopii pikkupyörremyrskylle ;)

 
 
Neidin lahja olikin ensimmäinen ompelukseni pikkutytölle. Ompelin Metsolan pinkistä apilajoustiksesta pussihelmaisen hameen. Ompeluohje tällaiseen löytyy Ikasyrin blogista ja mittoja kyselin vaivihkaa ;) neidin äidiltä ja vertailin oman pojan mittoihin.



Äidille ompelin Viljamin Puodin keltaisesta Panda-trikoosta tuplakukkaron. Sisällä on ruskeavalkoista pallopuuvillaa.


 

 

 
 
Pikkuneidin hame ja kukkaron teko olivat täysin uusia aluevaltauksia ja itseni haastamista, joten normaalin virtuaalisen ompeluhehkutuksen sijaan jouduin vain myhäilemään itsekseni näiden valmistuttua :D

16 kommenttia:

  1. Vitsi miten söpö pussukka! Ja hieno aplikointi :) miekään en oo tytöille tehnyt, olisi kyllä ihana päästä kokeilemaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tytölle ompelu oli kyllä tosi jännää näin pelkästään poikakokemuksella! Kannattaa kokeilla, jos sopiva tilanne vaan sattuu kohdalle ;)

      Poista
  2. Nämä on niin ihanat <3 Niin ja mainitsinko jo että ihanat? Aika hyvin rivien välistä luettua, sopii käyttäjilleen kun nenä päähän :) Meidän pikkuneitiä (ja miks ei tietysti isompaakin!) saa koska tahansa käyttää kohteena kun iskee pakottava tarve ommella tytölle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, se onkin pääasia, että saajia (ja varsinkin äitiä ;) ) miellyttää <3 Voi olla, että joku päivä kiikutankin tein ovelle jonkun prinsessähörsellysglitterikaaoksen kun oikein innostun ;)

      Poista
  3. ooh miten ihana hame ja kukkarot <3 ja paita on melkoinen katseenvangitsija, superhieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nämä on ommeltu suurella rakkaudella ja on ihanaa, että näiden "spesiaalisuus" välittyy myös kuvista :)

      Poista
  4. Tosi makea tuo applikaatio ja pikkuhame on tosi herkkis! :) Ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oli kyllä mukava huomata, ettei toimivaan applikointiin tarvitse aina leikata kymmeniä eri palasia, vaan joskus riittää se yksi hyvä idea ja simppeli toteutus.

      Poista
  5. Kiitos vinkistä. Ihana tuo hame. Pitää kokeilla. Ja upea paita. Hienosti ideoitu yksityiskohta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Saman tien kun näin tuon hameen, se pääsi toteutuslistalleni. Täytyi vain odotella hetki sopivaa kohdetta :D

      Poista
  6. Ai, hurja tuota hypnotisoivaa applikointia. Upea!
    Mä vuosi sitten tein noita nipsukukkaroita, mutta en minä vaan saanut niitä onnistumaan. Sitten lannistuin ja jätin yrittämisen. Pitäis taas kokeilla - paremmalla onnella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Minun on aina pakko imeä kaikki mahdollinen tieto ennen uuden jutun aloittamista ennen kuin uskallan ryhtyä toimeen. Joten kukkaron tekoa edelsi aika monta tuntia perehtymistä nipsukukkaroiden syvimpään olemukseen. Ja ihmeen hyvin tuo ensimmäinen onnistuikin.

      Poista
  7. Siis aivan mahtavan makee aplikointi tuo pyörremyrsky!!! Raidat on tylsiä, no ei muuten ole enää kun tuommosen laittaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, tuo kummasti lisää vauhtia ja näköä raitoihin :D Eikä ole edes vaikea toteuttaa.

      Poista
  8. Hieno on tuo pyörre, kekseliästä kerrassaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Aina välillä on ihan kiva kikkailla vain pelkillä raidoilla.

      Poista